Opgeleverd

Koopwoningen Hoolhoes

Hoolhoes is een nieuwe wijk in Maastricht. In totaal zijn hier 42 koopwoningen gerealiseerd. Dicht bij dagelijkse voorzieningen, uitvalswegen en het centrum van Maastricht.

Wonen in Maastricht

Nieuwbouwwijk Hoolhoes is een compleet nieuw stukje Maastricht wijk bestaande uit een winkelcentrum, huurappartementen en koopwoningen. De wijk ligt precies tussen Limmel en Nazareth in en vormt het hart van dit gebied. Met het winkelcentrum om de hoek, is dit een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar buren elkaar beter leren kennen.

image alt

Een fijne woonplek voor jong en oud

Hoolhoes is een fijne woonplek voor iedereen mede door de verschillende soorten woningen, waaronder hoek- en rijwoningen en patiowoningen. Daarmee is het aanbod geschikt voor jong en oud! Allemaal met een aansprekende architectuur en een eigen achter- en/of voortuin en een plek voor de auto voor de deur. De koopwoningen zijn allemaal verkocht en opgeleverd. Op onderstaande beelden is goed te zien hoe de opgeleverde woningen zijn geworden ten opzichte van de impressies. Je moet echt even goed kijken om te zien wat de foto is en welke de impressie!