Meer weten?

Koopwoningen Hoolhoes

Woon jij straks in een nieuwbouwwoning in Hoolhoes? In totaal komen er 42 koopwoningen in deze nieuwe wijk. Dicht bij dagelijkse voorzieningen, uitvalswegen en het centrum van Maastricht. Hier kunnen jouw kinderen opgroeien en kun jij jaren genieten van het woonplezier.

Wonen in Maastricht

In Maastricht vormt Hoolhoes een compleet nieuwe wijk bestaande uit een winkelcentrum, huurappartementen en koopwoningen. De wijk ligt precies tussen Limmel en Nazareth in en vormt straks het nieuwe hart van dit gebied. Met het winkelcentrum om de hoek, is dit een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar buren elkaar beter leren kennen.

image alt

De woningen in Hoolhoes

Hoolhoes is straks een fijne woonplek voor iedereen. Er komen namelijk verschillende soorten woningen, waaronder hoek- en rijwoningen en patiowoningen. Daarmee is het aanbod geschikt voor jong en oud! Allemaal met een aansprekende architectuur en een eigen achtertuin en/of voortuin. Je auto parkeer je bij het huis. De koopwoningen worden allemaal in een fase aangeboden.

Aanbod in voorbereiding

De 42 koopwoningen zijn momenteel in voorbereiding. De planning is om in het voorjaar van 2020 in verkoop te gaan. Meld je aan voor de nieuwsbrief of houd deze website in de gaten om op de hoogte te blijven!

Meer weten over de planning? Bekijk de planning
Wil jij hier wonen? Bekijk de woningen