Koopwoningen
Logo Logo

Heb jij een van de koopwoningen in Hoolhoes in Maastricht op het oog? Dan ben jij vast benieuwd wanneer we met de 42 woningen in verkoop gaan. De planning is iets gewijzigd. Wij leggen je uit waarom en vertellen je wanneer we verwachten in verkoop te gaan.

Lees verder

De keuken is het middelpunt van huis: hier komt koken en gezelligheid samen! Het is dan ook belangrijk dat dit een plek wordt waar jij van geniet. Ben jij benieuwd hoe de keuken er in de woningen van Hoolhoes uit komt te zien? Wij vertellen je er meer over!

Lees verder

Heb je het al gezien? De pagina woningen is vernieuwd! Nu is alle informatie over de woningen nog overzichtelijker en is het in je Mijn Eigen Huis-account eenvoudig je favoriete woningen met elkaar te vergelijken.

Lees verder

Vanaf nu is het mogelijk om een eigen brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Hoolhoes. Super handig wanneer je je droomwoning wil laten zien aan je vrienden of familie op een feestje, of wanneer je het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Wij leggen je uit hoe je de brochure kunt downloaden!

Lees verder

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 42 koopwoningen in Hoolhoes in Maastricht zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op onze website, met hierbij specifieke informatie per woning. Welke is jouw favoriet?

Lees verder

Steeds meer woningen zijn energieneutraal en gasloos. Maar wat betekent dat eigenlijk? En - misschien nog wel belangrijker - wat zijn hiervan de kosten? De woningen in Hoolhoes zijn straks ook energieneutraal, wij vertellen je hier graag wat meer over.

Lees verder

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen.

Lees verder

Welk woningtype in Hoolhoes heeft jouw voorkeur? Het duurt niet lang meer voordat alle individuele bouwnummers online komen. Ben jij alvast benieuwd hoe de woningen precies gesitueerd zijn in het plan? Dat kun je zien op de interactieve kavelkaart.

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd naar 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

Heb jij interesse in een van de woningen in Hoolhoes? En wil jij weten wat ze ongeveer gaan kosten? We geven je graag meer inzicht in de verschillende woningtypes en de bijbehorende vanaf prijzen. De indicatieve prijzen per woningtype kun je vinden onder het woningaanbod. Zo kun je direct zien of de woning bij jou past!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.