Koopwoningen
Logo Logo

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen.

Lees verder

Welk woningtype in Hoolhoes heeft jouw voorkeur? Het duurt niet lang meer voordat alle individuele bouwnummers online komen. Ben jij alvast benieuwd hoe de woningen precies gesitueerd zijn in het plan? Dat kun je zien op de interactieve kavelkaart.

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd naar 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

Heb jij interesse in een van de woningen in Hoolhoes? En wil jij weten wat ze ongeveer gaan kosten? We geven je graag meer inzicht in de verschillende woningtypes en de bijbehorende vanaf prijzen. De indicatieve prijzen per woningtype kun je vinden onder het woningaanbod. Zo kun je direct zien of de woning bij jou past!

Lees verder

Hoolhoes komt steeds meer tot leven! Kijk eens hoe mooi de woningen in deze nieuwe wijk worden. We hebben een aantal impressies laten maken van de gevels, zodat je al een goed beeld krijgt van hoe de woningen er straks uitzien.

Lees verder

Nieuw aanbod in Hoolhoes

Ben jij ook zo benieuwd naar de koopwoningen in Hoolhoes? Dan hebben we goed nieuws! De nieuwe fase komt eraan. Om je een indruk te geven van het woningaanbod in dit nieuwbouwproject in Maastricht, hebben we alvast de woningtypes online gezet. Heb je interesse? Laat je persoonlijke gegevens achter bij een woningtype en blijf automatisch op de hoogte van ontwikkelingen.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.