De bouwnummers staan online

12 februari '20

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 42 koopwoningen in Hoolhoes in Maastricht zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op onze website, met hierbij specifieke informatie per woning. Welke is jouw favoriet?

Bekijk bouwnummers

Welke woning past bij jou?

In Hoolhoes komen er 42 koopwoningen, bestaande uit hoek- en rijwoningen en patiowoningen. Per woningtype staan inmiddels alle bouwnummers online. Op de interactieve kavelkaart onderaan de pagina kun je goed zien waar deze precies liggen. Daarnaast vind je bij het bouwnummer ook de concept plattegronden. Dit geeft je meer inzicht over de indeling van de woning.

Voorlopige prijzen

Voor nu kun je nog de prijsindicatie zien per woningtype. Binnenkort hopen we meer bekend te maken over de prijsindicatie per bouwnummer. De prijzen variëren van € 250.000 tot € 400.000 v.o.n.

Interesse? Geef het door!

Binnenkort start de verkoop van koopwoningen in Hoolhoes in Maastricht. Heb je interesse? Laat je gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur door op 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo krijg je automatisch updates over het verkoopproces. Maak van tevoren ook alvast een Mijn Eigen Huis-account aan. Hier kun je straks jouw voorkeurkeuzes doorgeven

Mijn Eigen Huis
  Veel gestelde vragen
  Bekijk woningen