Koopwoningen
Logo Logo
24 december '19

Prijsindicaties Hoolhoes online

Heb jij interesse in een van de woningen in Hoolhoes? En wil jij weten wat ze ongeveer gaan kosten? We geven je graag meer inzicht in de verschillende woningtypes en de bijbehorende vanaf prijzen. De indicatieve prijzen per woningtype kun je vinden onder het woningaanbod. Zo kun je direct zien of de woning bij jou past!

Binnenkort meer informatie

De concept prijzen van de woningtypes hebben we gedeeld onder het woningaanbod. We werken hard aan de uitwerking van de prijzen per bouwnummer. Zodra hier meer informatie over bekend is, delen wij dat met je. Heb je interesse in een woning? Meld je alvast aan bij het woningtype. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden!

Bekijk concept prijzen

Financiering van je nieuwbouwhuis

Een huis kopen is een grote aankoop in je leven. Het is dan ook van belang dat je je goed laat adviseren over de financiering van je huis. Om inzicht te krijgen in hoeveel je kunt lenen, kun je alvast zelf je hypotheek berekenen.

Financiering

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.