Heb jij al een financiële check gedaan?

28 oktober '20

Als je een woning in Hoolhoes koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis in Maastricht. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check als de verkoop start. 

image alt

Kom langs bij het mobiele kantoor van Rabobank

Een financiële check vraag je aan bij jouw hypotheekverstrekker of bank. Om jou te helpen deze financiële check tijdig te regelen, staat op 4, 5 en 6 november tussen 10.00 en 16.00 uur het mobiele kantoor van Rabobank (corona-proof!) in Hoolhoes. Financieel Adviseur Tom Sanders van Rabobank kan jou ter plekke voorzien van een financiële check. Wil jij langskomen? Dan is het belangrijk om iets mee te nemen dat jouw inkomenspositie kan bepalen, denk bijvoorbeeld aan een salarisstrook. Je vindt het mobiele kantoor naast het reclamebord van Hoolhoes. Mocht je nu niet in de gelegenheid zijn om naar Hoolhoes te komen op een van deze momenten, dan kun je Financieel Adviseur Tom Sanders ook benaderen voor vragen via 06 - 12 61 82 34 of mail naar tom.sanders@rabobank.nl.

image alt

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Financiële Check

Damen Makelaardij

Wist je dat je het volledige aankoopproces van jouw nieuwe woning volledig digitaal kunt doorlopen? Je geeft online je voorkeuren door en wacht op de uitslag van de toewijzing. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, start je zelf het aankoopproces. Binnen een paar dagen staan de overeenkomsten in jouw account van Mijn Eigen Huis voor je klaar en zet je tenslotte jouw handtekening ook nog eens digitaal onder de overeenkomsten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben Damen Makelaardij voor je klaar staan om je door dit aankoopproces en het digitaal ondertekenen te leiden. 

Damen Makelaardij Maastricht
Ambyerstraat Noord 72
6225 EG Maastricht
043 - 347 9090

  Bekijk de woningen
  Online een woning kopen