Zo zien de keukens eruit!

31 maart '20

De keuken is het middelpunt van huis: hier komt koken en gezelligheid samen! Het is dan ook belangrijk dat dit een plek wordt waar jij van geniet. Ben jij benieuwd hoe de keuken er in de woningen van Hoolhoes uit komt te zien? Wij vertellen je er meer over!

image alt

Keuken hoek- en rijwoningen

De keukens in Hoolhoes worden geleverd door Nuva keukens. In de hoek- en rijwoningen kun je luxe, moderne hoekkeuken verwachten. De keuken is greeploos en in wit hoogglans. Zonder meerprijs is hij ook verkrijgbaar in diverse andere effen- en houtkleuren. De lades én deuren zijn voorzien van ‘soft close’, waardoor deze geruisloos sluiten. Alle apparatuur is van het merk Etna. Zo bevat de keuken een moderne inductiekookplaat met schouwkap, een ingebouwde koelkast, combi magnetron, afvalemmer en vaatwasser. Genoeg ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden!

Bekijk hoek- en rijwoningen
image alt

Keuken patiowoningen

Het kookeiland in de keuken van de patiowoningen vormt het middelpunt van de ruimte. De keuken in de patiowoning komt in wit hoogglans en is zonder meerprijs ook verkrijgbaar in diverse andere effen- en houtkleuren. De lades én deuren zijn voorzien van ‘soft close’. In de keuken wordt een keramische kookplaat geplaatst, met daarboven een schouwkap. Er wordt een inbouwkoelkast geplaatst en een combi magnetron. Ook bevat de keuken een vaatwasser en ingebouwde afvalemmer. Alle apparatuur is van het merk Etna.

Bekijk patiowoningen

Nuva keukens denkt graag mee over de optimale invulling van je keuken in je nieuwe huis. Zo wordt er geluisterd naar jouw wensen en gekeken naar de mogelijkheden op basis van de technische tekeningen van de aannemer.

  Meer nieuws
  Bekijk woningen