Maak kennis met de aannemer van Hoolhoes

11 januari '21

Langzaamaan werken we naar de start bouw van de woningen in Hoolhoes toe. Wijnen Bouw Someren B.V. is de aannemer in dit project en coördineert het volledige bouwproces van begin tot eind van de 42 woningen in Maastricht.

image alt

Even voorstellen: Wijnen Bouw Someren

Wijnen Bouw Someren vormt straks het eerste contactpunt voor jou als koper. Gedurende de bouw houden zij je op de hoogte van het bouwproces, mijlpalen en ander nieuws. Wijnen Bouw Someren is onderdeel van de Wijnen Bouwgroep. In 1885 werd het familiebedrijf opgericht in Someren. In de loop der jaren zijn hier verschillende vestigingen bij gekomen. Inmiddels bestaat Wijnen Bouwgroep uit vijf bouwbedrijven, drie installatiebedrijven en een vastgoedontwikkelaar. Naast woningen, bouwen ze ook scholen, verzorgingstehuizen, distributiecentra, kantoren en gemeenschapshuizen.

Digitaal kopersportaal

Deze week wordt het digitale kopersportaal van Wijnen Bouw geopend voor kopers. Via dit portaal kun jij als koper communiceren met de kopersbegeleiding, keuzes aangeven voor kopersopties en alle informatie rondom de bouw inzien. Je wordt per e-mail uitgenodigd om een account aan te maken. Zodra het digitale platform is geopend, worden kopers door de kopersbegeleiding uitgenodigd voor een digitaal kopersgesprek.

  Neem contact met ons op
  Bekijk woningen