Nieuwe fase met 42 woningen

12 december '19

Ben jij ook zo benieuwd naar de koopwoningen in Hoolhoes? Dan hebben we goed nieuws! De nieuwe fase komt eraan. Om je een indruk te geven van het woningaanbod in dit nieuwbouwproject in Maastricht, hebben we alvast de woningtypes online gezet. Heb je interesse? Laat je persoonlijke gegevens achter bij een woningtype en blijf automatisch op de hoogte van ontwikkelingen.

image alt

42 koopwoningen in Hoolhoes

In Hoolhoes komen in totaal 42 koopwoningen. Er zijn verschillende types: hoek- en rijwoningen en patiowoningen in twee types. Om je een goed beeld van de woningen te geven, hebben we gave impressies laten maken. Alle woningen in Hoolhoes zijn duurzaam en daarmee goed voorbereid op de toekomst. Zo beschikken ze over zonnepanelen en een warmtepomp. Met deze moderne technieken heeft een gemiddeld gezin, bij bewust energieverbruik, geen energielasten. Een echte nul-op-de-meterwoning!

Bekijk woningtypes

Binnenkort meer informatie

De impressies bij het woningaanbod geven je een goed beeld hoe de woning er ongeveer gaat uitzien. Daarnaast staat er een prijsindicatie per woningtype, zodat je direct kan kijken welke woning bij jou past. We zijn momenteel druk bezig met het uitwerken van plattegronden en alle specifieke kenmerken per woning. Nog even geduld tot de verkoop van de woningen start, dit staat gepland voor Q2 2020.

Meld je alvast aan!

Ben jij geïnteresseerd in een van de woningen? Door je persoonlijke gegevens achter te laten bij een van de woningtypes in deze fase, word je automatisch op de hoogte gehouden. Je aanmelddatum wordt direct geregistreerd en speelt straks bij de toewijzing een grote rol. Meer weten over de toewijzing?

Bekijk toewijzingsprocedure
  Bekijk toewijzingsprocedure
  Bekijk woningtypes