4 november 2020

Online start verkoop woningen

Zet alvast in je agenda! Op woensdag 4 november start om 15:00 uur de online verkoop van de 42 woningen in Hoolhoes in Maastricht. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

Meld je aan als belangstellende

1 oktober '20

Heb jij je al aangemeld als belangstellende? Dan ontvang je op woensdag 4 november een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 4 november de nieuwsbrief.

Maak een account aan

Definitieve prijzen

Op dit moment staan er nog concept prijzen per woningtype bij het woningaanbod. We werken hard aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer. Zodra hier meer informatie over bekend is, delen wij dat met je.

image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 4 november de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren door te geven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot woensdag 11 november 17:00 uur. Op vrijdag 13 november is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail.

Meer over de verkoopprocedure
  Mijn eigen huis
  Woningen