Koopwoningen
Logo Logo
17 januari '20

Vind jouw favoriete woning op de kavelkaart

Welk woningtype in Hoolhoes heeft jouw voorkeur? Het duurt niet lang meer voordat alle individuele bouwnummers online komen. Ben jij alvast benieuwd hoe de woningen precies gesitueerd zijn in het plan? Dat kun je zien op de interactieve kavelkaart.

Bekijk de ligging van de woningen

Woon jij straks in een nieuwbouwwoning in de nieuwe wijk Hoolhoes? De wijk krijgt steeds meer vorm. Op de interactieve kavelkaart kun je precies zien waar de verschillende woningtypes zijn gelegen. Daarnaast vertelt het je meer over parkeervakken rondom de woning, de afstand tot het nieuwe winkelcentrum met een Jan Linders-supermarkt en de bereikbaarheid. Wil jij meer weten over een bepaald woningtype? Klik dan op de woning! Dan lees je alle details van dit type. Vergeet niet je gegevens achter te laten onder het woningtype van jouw interesse.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Binnenkort in verkoop

Naar verwachting gaan de woningen in Hoolhoes in het tweede kwartaal van 2020 in verkoop. Er zijn 5 verschillende woningtypes: 8 hoekwoningen, 25 tussenwoningen, 5 (tussen)patiowoningen type A, 2 (hoek)patiowoningen type A en 2 (hoek)patiowoningen type B. 

Bekijk woningtypes

Mijn Eigen Huis

Wil je straks in aanmerking komen voor een van de woningen in Hoolhoes in Maastricht? Maak dan alvast een ‘Mijn Eigen Huis’ account aan. In deze omgeving kun jij je straks inschrijven voor je favoriete woning. Ook zijn hier straks de verkoopdocumenten beschikbaar. Maak nu alvast je account aan.

Meer over Mijn Eigen Huis

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.