Logo Logo

Heb jij een van de koopwoningen in Hoolhoes in Maastricht op het oog? Dan ben jij vast benieuwd wanneer we met de 42 woningen in verkoop gaan. De planning is iets gewijzigd. Wij leggen je uit waarom en vertellen je wanneer we verwachten in verkoop te gaan.

Lees verder

De keuken is het middelpunt van huis: hier komt koken en gezelligheid samen! Het is dan ook belangrijk dat dit een plek wordt waar jij van geniet. Ben jij benieuwd hoe de keuken er in de woningen van Hoolhoes uit komt te zien? Wij vertellen je er meer over!

Lees verder

Heb je het al gezien? De pagina woningen is vernieuwd! Nu is alle informatie over de woningen nog overzichtelijker en is het in je Mijn Eigen Huis-account eenvoudig je favoriete woningen met elkaar te vergelijken.

Lees verder

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. Hoolhoes is een project van BPD Bouwfonds Property Development en de werkzaamheden daaromtrent draaien de komende weken gewoon door.

Lees verder

Vanaf nu is het mogelijk om een eigen brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Hoolhoes. Super handig wanneer je je droomwoning wil laten zien aan je vrienden of familie op een feestje, of wanneer je het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Wij leggen je uit hoe je de brochure kunt downloaden!

Lees verder

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 42 koopwoningen in Hoolhoes in Maastricht zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op onze website, met hierbij specifieke informatie per woning. Welke is jouw favoriet?

Lees verder

Steeds meer woningen zijn energieneutraal en gasloos. Maar wat betekent dat eigenlijk? En - misschien nog wel belangrijker - wat zijn hiervan de kosten? De woningen in Hoolhoes zijn straks ook energieneutraal, wij vertellen je hier graag wat meer over.

Lees verder

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen.

Lees verder

Welk woningtype in Hoolhoes heeft jouw voorkeur? Het duurt niet lang meer voordat alle individuele bouwnummers online komen. Ben jij alvast benieuwd hoe de woningen precies gesitueerd zijn in het plan? Dat kun je zien op de interactieve kavelkaart.

Lees verder

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.