Logo Logo

Nieuw aanbod in Hoolhoes

Ben jij ook zo benieuwd naar de koopwoningen in Hoolhoes? Dan hebben we goed nieuws! De nieuwe fase komt eraan. Om je een indruk te geven van het woningaanbod in dit nieuwbouwproject in Maastricht, hebben we alvast de woningtypes online gezet. Heb je interesse? Laat je persoonlijke gegevens achter bij een woningtype en blijf automatisch op de hoogte van ontwikkelingen.

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Hoolhoes is volop in voorbereiding. Het bestemmingsplan staat sinds juli 2019 vast en midden november start het gereedmaken van het terrein. Dat betekent dat aannemers in 2020 kunnen starten met de bouw!

Lees verder

Rustig wonen dicht bij een groen plantsoen en de winkels en voorzieningen om de hoek? Dan ben je straks in Hoolhoes in Maastricht aan het juiste adres.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.