Nieuwbouw Hoolhoes in Maastricht

7 oktober '19

Rustig wonen dicht bij een groen plantsoen en de winkels en voorzieningen om de hoek? Dan ben je straks in Hoolhoes in Maastricht aan het juiste adres. Hoolhoes vormt het nieuwe hart van de buurten Limmel en Nazareth en bestaat uit een centrum met winkels, sociale huurappartementen en 42 koopwoningen.

image alt

Nieuwbouwwoningen in Hoolhoes

Door het gevarieerde aanbod in Hoolhoes, kunnen straks veel mensen hier hun nieuwe thuis vinden. De koopwoningen bestaan uit 33 hoek- en rijwoningen en 9 patiowoningen. Daarmee is deze wijk geschikt voor jong en oud, mede dankzij de dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Onder het nieuwe, naastgelegen appartementencomplex komt namelijk een Jan Linders-supermarkt. Alle koopwoningen beschikken over een achter- en/of een voortuin.

Een levendige buurt, dicht bij het centrum

In Hoolhoes hoef jij je straks geen moment te vervelen. Met de realisatie van de ondergrondse spoorweg zijn de buurten Limmel, Nazareth en Hoolhoes met elkaar verbonden. Even naar het centrum van Maastricht? Steek de Maas over met de fiets en ben binnen 10 minuten in het hart van Maastricht.

Blijf op de hoogte van de nieuwbouw in Hoolhoes

Voordat we starten met de koopwoningen, start eerst de bouw van het complex met de winkels en sociale huurappartementen. Wil jij alles weten over het nieuwbouwproject Hoolhoes in Maastricht? Abonneer je dan gratis op onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van al het nieuws omtrent dit project.

Heb je vragen? Bekijk de veel gestelde vragen
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning