Logo Logo
17 maart '20

Team Hoolhoes komende weken gewoon bereikbaar!

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. Hoolhoes is een project van BPD Bouwfonds Property Development en de werkzaamheden daaromtrent draaien de komende weken gewoon door.

Alle werkzaamheden gaan door

Dat betekent dat we achter de schermen zoals gebruikelijk doorwerken aan nieuw aanbod van woningen en start verkopen. BPD bestaat al bijna 75 jaar en is een organisatie met 5 kantoren in Nederland. Hierdoor hebben wij niet alleen veel ervaring in gebiedsontwikkeling, maar kunnen we de maatregelen met betrekking tot het coronavirus passend opvangen. Dit doen we onder andere door afspraken via videobellen in te plannen en het kopen van woningen online te faciliteren.

Vragen?

Het team van Hoolhoes staat de komende weken gewoon klaar om al jouw vragen rondom de woningen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of mail te bereiken tijdens de reguliere openingstijden.

Contact

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.