Nieuwbouw Maastricht

Wonen in het pracht en praal van Maastricht? Nieuwbouw Hoolhoes ligt op een centrale positie, dicht bij het centrum, maar met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek. Hier woon je in de buurt van uitvalswegen en toch dicht bij het altijd gezellige centrum van Maastricht.

Ontdek Hoolhoes

In de directe omgeving van de nieuwbouwwijk vind je een aantal prachtige plekken. Hoolhoes ligt namelijk in de buurt van Buitengoed Geul en Maas waar je onder andere prachtige kastelen vindt zoals kasteel Bethlehem en kasteel Jerusalem. Beide kastelen kennen een interessante geschiedenis. Stap op de fiets en ontdek de directe omgeving. Hier wil je toch wonen?

Wonen in Maastricht

De Limburgse hoofdstad Maastricht biedt tal van leuke activiteiten en evenementen. Waan je in de gemoedelijke oude winkelstraatjes met leuke boetiekjes. Strijk neer op het Onze Lieve Vrouwe plein of op het Vrijthof voor een heerlijk biertje of ga uit eten bij de lekkerste restaurants. Het wordt niet voor niets de bourgondische stad van het zuiden genoemd. De stad staat bol van de geschiedenis met prachtige kerken en de Sint Servaasbrug. Wist je dat deze brug in de late middeleeuwen is gebouwd ter vervanging van een brug die door de Romeinen is aangelegd? Dit en nog veel meer maakt Maastricht een bijzondere stad om in te wonen.

Waar ligt Hoolhoes? Bekijk ligging
Waar wil jij wonen? Bekijk woningen