Opgeleverd

Winkels en huurappartementen in Hoolhoes

In de nieuwbouwwijk Hoolhoes staat straks een nieuw winkelcentrum met daarboven 28 sociale huurappartementen. Dit wordt de ontmoetingsplek van de buurt waar jij je nieuwe buren leert kennen. Hier doe jij straks je dagelijkse boodschappen. 

image alt

Het huurappartementen aanbod

Boven het winkelcentrum op de begane grond komen in totaal 28 huurappartementen, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. De hoofdentree bevindt zicht aan de zijde van de laan en is voorzien van een lift. Ook is er een ruime, algemene fietsenstalling aanwezig met oplaadpunten voor elektrische fietsen en scootmobielen. De appartementen zijn 72 m2, ieder met twee slaapkamers en een inpandig balkon. Ook is er op het dak een algemene buitenruimte aanwezig. De appartementen in dit complex zijn nul-op-de-meter-woningen. De zonnepanelen op het dak van het complex zorgen voor een lagere energierekening.

De verhuur van de nieuwbouwappartementen verloopt via Servatius. Meer informatie vind je op de website van Servatius.

Aanbod winkels in Hoolhoes

De dagelijkse boodschappen doe je voortaan in Hoolhoes bij de Jan Linders-supermarkt. Deze supermarkt vind je straks op de begane grond van het winkelcentrum. Daarnaast is er nog ruimte voor andere, kleinere winkels en horeca. Op dit moment zijn de overige panden nog niet ingevuld. De beschikbare winkelruimtes zijn verschillend qua omvang en ligging. Voor meer informatie over huurprijzen, opleverniveau en de inhoud van het huurcontract kun je contact opnemen met Rialto Vastgoedontwikkeling. De verwachte oplevering van de winkels is gelegen in het eerste kwartaal van 2022.

Meer informatie over winkelruimtes